Εν ψυχρώ δολοφονία στην Τήνο: Ηλικιωμένος πυροβόλησε τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας

Σοκ στην Τήνο από την άγρια δολοφόνια του 50χρονου διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, ένας ηλικιωμένος άντρας 93 ετών τον πυροβόλησε και τον σκότωσε εν ψυχρώ.

Η είδηση της άγριας δολοφονίας έγινε μέρα μεσημέρι λίγο μετά τις 12 και έχει συγκλονίσει το νησί.

Το έγκλημα σημειώθηκε έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου, την ώρα που το θύμα είχε παρκάρει, ενώ ανάστατοι οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους ακούγοντας τους πυροβολισμούς και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 50χρονος είχε αγοράσει πρόσφατα σπίτι δίπλα από τον δράστη και μεταξύ τους υπήρχαν διαφορές.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν οτι ο άτυχος άνδρας είχε παρκάρει εξω απο το σπίτι του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα ο 90χρονος να βγει με όπλο και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη σήμερα (10 Απριλίου 2022) στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, ένας 90χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι σε δημοτική οδό της Χώρας Τήνου, ο κατηγορούμενος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 52χρονο ημεδαπό άνδρα έπειτα από μεταξύ τους λογομαχία για προσωπικές διάφορες.

Στο σημείο του περιστατικού μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη και βρήκαν στην κατοχή του το όπλο που χρησιμοποίησε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Πηγή: skai.gr