Συνελήφθη ένα άτομο για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, στη Θεσσαλονίκη. Την είδηση έκανε γνωστή στο twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό, ηλικίας 23 ετών. Φέρεται να είναι ο οδηγούσε το ένα από τα δύο αυτοκίνητα που πήγαν στον τόπο του εγκλήματος και ήταν μεταξύ των τριών προσαχθέντων χθες το βράδυ. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ κατά πληροφορίες έχει αναγνωρισθεί από έναν φίλο του Άλκη. Κοντά στο σημείο της εν ψυχρώ δολοφονίας είχε εντοπισθεί και το όπλο που έκοψε το νήμα της ζωής του 19χρονου. Ηδη, όπως από χθες το βράδυ είχε μεταδώσει ο Σκάι, ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα για τη σύλληψη των δραστών.

Δείτε την ανάρτηση του κ.Θεοδωρικάκου:

Νωρίτερα, ο κ.Θεοδωρικάκος είχε εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού και είχε δεσμευθεί για την απόδοση Δικαιοσύνης.

Στις 12 το μεσημέρι στη Βέροια έγινε η κηδεία του 19χρονου Άλκη, μέσα σε κλίμα σπαραγμού, με τον πατέρα του παιδιού να ραγίζει καρδιές φωνάζοντας ότι ήθελε να πάει μαζί με το παιδί του.  Οι δύο τραυματίες της φονικής επίθεσης πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο νωρίτερα σήμερα. 

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr