Σάλος με χυδαία σχόλια λιμενικών για τη δολοφονία της Καρολάιν – Καταδικάζει το υπουργείο Ναυτιλίας

«Απαράδεκτα» χαρακτηρίζουν πηγές του υπουργείου Ναυτιλίας τα σχόλια συνδικαλιστών του Λιμενικού Σώματος για την άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε από τηλεδιάσκεψη συνδικαλιστών λιμενικών, ακούγονται να κάνουν χυδαία αστεία και σεξιστικά σχόλια στις 18 Ιουνίου 2021, μία ημέρα μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι εκείνος δολοφόνησε άγρια τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους.

«Πρόκειται για απαράδεκτες δηλώσεις και ατυχέστατους αστεϊσμούς, που δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τα στελέχη, γυναίκες και άνδρες, του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής», σχολίασαν πηγές του υπουργείου Ναυτιλίας.

Τι λένε οι λιμενικοί στο βίντεο της ντροπής

Στο βίντεο, ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΕΠΛΣ) Νοτίου Πελοποννήσου, Σαράντος Καμβύσης, ακούγεται να λέει: «Εγώ σήμερα λέω της γυναίκας μου ‘’κάτσε καλά, μην πάρω πτυχίο πιλότου’’. Κόκαλο η γυναίκα», με τους υπόλοιπους να θεωρούν αστείο το σχόλιο και να γελούν.

«Έτσι μπράβο φιλαράκι, να μαθαίνουν», ακούγεται να του απαντά ο πρόεδρος Λιμενικού Σώματος Λέσβου-Χίου, Φώτιος Γαρουφαλιάς.

«Είδες που τα κοριτσάκια όταν ήταν μικρά λένε θα παντρευτώ πιλότο», συνεχίζει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού (ΠΟΕΠΛΣ), κ. Τσιάνος.

Τέλος, ο πρόεδρος ΛΣ Λέσβου-Χίου, αναφέρεται σε έγκλημα που σημειώθηκε στη Μυτιλήνη: «Εμείς, παιδιά, είχαμε εδώ πέρα έναν πολύ ήσυχο άνθρωπο… Είχε και μία εκεί, Θεός σχωρέστη, που τον έκανε ό,τι ήθελε (…). Γυρνάει κάποια στιγμή το μυαλό του, τη σκοτώνει. Πάει και τη θάβει εδώ πέρα, στο Ντίπι. Έτσι λέμε μια περιοχή πηγαίνοντας για την Καλλονή. Οπότε μετά είχε βγει και λέγανε “ή πιστή στο σπίτι ή γυμνή, θαμμένη στο Ντίπι”».

Πηγή: skai.gr