Δολοφονία 17χρονου στη Μάνδρα: Ομολόγησε ο 14χρονος αδερφός του - «Τον σκότωσα κατά λάθος»- Παραμένουν κενά στην υπόθεση

Ο 14χρονος οδηγήθηκε στο σημείο της δολοφονίας, προκειμένου να υποδείξει το σημείο που πέταξε το όπλο

Του Μάκη Συνοδινού

Τραγικές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της δολοφονίας του 17χρονου αγοριού στην περιοχή της Μάνδρας, το οποίο βρέθηκε νεκρό με σφαίρα στο κεφάλι.

Ο 14χρονος αδερφός του ομολόγησε και συνελήφθη, νωρίτερα σήμερα, ότι σκότωσε τον 17χρονο κατά λάθος, επιβεβαιώνοντας, ουσιαστικά, τις υποψίες των αστυνομικών, που τον αναζήτησαν αμέσως μετά τον εντοπισμό του άψυχου σώματος.

Ο 14χρονος είπε προφορικά στο κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών που είχε μεταβει στη Μάνδρα ότι αυτός σκότωσε τον αδερφό του. Αυτή την ώρα πηγαίνει στο σημείο για αναπαράσταση. Ωστόσο, η αστυνομία εξετάζει με μεγάλη προσοχή και την ομολογία, αλλά και τα στοιχεία που δίνει ο 14χρονος, καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν «κενά» και σημεία που δεν «δένουν»- ακόμη τουλάχιστον, στην υπόθεση.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο: 

Μάνδρα

Μετά την αναπαράσταση θα υπάρξει η επίσημη κατάθεση που θα λέει και τους λόγους που οδηγήθηκε στο έγκλημα.

Η δερμάτινη θήκη που βρέθηκε στη στάνη και οι σημερινές έρευνες των ανδρών του ανθρωποκτονιών στη στάνη, «λύγισαν» τον 14χρονο, καθώς αρχικά τόσο εκείνος, όσο και ο πατέρας των δύο αγοριών είχαν καταθέσει ότι δεν είχαν όπλο. Σημειώνεται πάντως, ότι σε βάρος του πατέρα είχαν γίνει καταγγελίες για κακοποίηση στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Πηγή: skai.gr