Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: Πως συνελήφθη ο «πρώην» που δολοφόνησε άγρια τα δύο αδέλφια

Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: Πως συνελήφθη ο «πρώην» που δολοφόνησε άγρια τα δύο αδέλφια

Ασύλληπτη τραγωδία στη Μακρινίτσα Βόλου, με θύματα μια 28χρονη μητέρα ενός ανήλικου παιδιού και τον 30χρονο αδελφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη πήγε στο σπίτι της οικογένειάς της όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ο εν διαστάσει σύζυγός της, στον οποίο η οικογένεια της γυναίκας είχε κάνει και ασφαλιστικά μέτρα.

Ο δράστης κατάφερε αρκετές μαχαιριές στα δύο αδέλφια. Ο 30χρονος έχασε τη ζωή του επί τόπου ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βόλου όπου και υπέκυψε στα τραύματά τις παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να την κρατήσουν στη.

Ο δράστης επιβιβάστηκε στο όχημά του και τράπηκε σε φυγή. Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και τελικά τον εντόπισε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε άλλο χωριό του Πηλίου.

Σοκάρει το δραματικό τηλεφώνημα του θύματος στην αστυνομία που δημοσιεύει το thenewspaper.

«Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας» φώναζε λίγα λεπτά πριν τις 19.40 το βράδυ της Δευτέρας η γυναίκα που σήμερα δε βρίσκεται στη ζωή. 

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι και ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στο σημείο του δράματος, καθώς σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, θεωρεί όταν αν έφτανε νωρίτερα στο σημείο τα πράγματα μπορεί να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά.

Πηγή: skai.gr