Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν σε ΣΚΑΪ: Θέλουν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας -Τι είπε η μητέρα της

Σε κατάσταση κατάρρευσης είναι η οικογένεια της Καρολάιν, μετά το θέατρο 37 ημερών που έπαιξε σε βάρος τους ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης, Θανάσης Χαρμάνης.

«Η μητέρα της Καρολάιν φιλούσε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα του παιδιού της.»

Τόνισε, μάλιστα, ότι το έγκλημα δεν είναι εν βρασμώ. «Εδώ έχουμε έναν θάνατο μαρτυρικό. Επί έξι λεπτά είχε το χρόνο να υπαναχωρήσει. Αυτοί που διαπράττουν ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχικής ορμής παραδίνονται αμέσως.»

Σχετικά με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, ο συνήγορος της οικογένειας είπε ότι η υπόθεση βρίσκεται σε στάδιο κοινωνικής έρευνας. Ο εισαγγελέας ανηλίκων για να δώσει την επιμέλεια στη μία ή στην άλλη οικογένεια, καθώς αποκλείεται η περίπτωση του ιδρύματος, θα πρέπει να κάνει έρευνα.

Όπως είπε ο δικηγόρος η οικογένεια της Καρολάιν ζητά την επιμέλεια του παιδιού, ωστόσο δεν πρόκειται να αποκλείσουν τις επαφές με την οικογένεια του Αναγνωστόπουλου. 

Χαρακτηριστικό ήταν αυτό που είπε στον δικηγόρο η συντετριμμένη μητέρα της άτυχης κοπέλας. «Μου πήραν το παιδί μου, να μου πάρουν και το εγγόνι μου θα είναι η χαριστική βολή.»

Οι γονείς του δράστη έχουν επίσης σπίτι στην Αλόννησο, επομένως θα μπορούν να έχουν επαφή όσο συχνά θέλουν.

Ο κ. Χαρμάνης, ανέφερε πως υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας για να βρεθεί μια συναινετική λύση.

Από την άλλη πλευρά, και οι γονείς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου θέλουν την επιμέλεια του παιδιού.

Αύριο, θα υποβληθούν υπομνήματα στην εισαγγελέα. Πρακτικά συνεπιμέλεια δε μπορεί να γίνει, όπως είπε.

Τέλος, ανέφερε ότι βάσει του νόμου ο συζυγοκτόνος προς το παρόν έχει το δικαίωμα να δει το παιδί, όμως αυτό θα κριθεί από το δικαστήριο.
 

Πηγή: skai.gr