Δικηγόρος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στον ΣΚΑΪ: Γιατί παραιτήθηκε ο ίδιος και ο εντολέας του από την έφεση

 «Είχαμε ρητή εντολή από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να δηλώσουμε παραίτηση από τη διαδικασία της εφέσεως», είπε ο δικηγόρος Αλέξανδρος Παπαϊωανίδης

Ρητή εντολή να παραιτηθούν από τη διαδικασία εφέσεως αλλά και από την υπεράσπισή του, έδωσε ο ίδιος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στους συνηγόρους του όπως είπε παραιτηθείς πλέον δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωανίδης στην εκπομπή «Πρωινό μας», στον ΣΚΑΪ.

Σημειώνεται ότι το δικαστήριο δεν έκανε δεκτή την παραίτηση από την έφεση, ωστόσο οι δύο δικηγόροι του, όπως εξήγησε ο κ. Παπαϊωανίδης, παραιτήθηκαν με απόφαση του ίδιου του Αναγνωστόπουλου.

Μετά την εξέλιξη αυτή, το δικαστήριο διέκοψε ενώ αναμένεται να διορίσει δύο συνηγόρους. Στην περίπτωση που δεν το δεχτεί ο κατηγορούμενος, το εφετείο θα προχωρήσει σε εκ νέου διορισμό δικηγόρων από το κράτος. Εάν για δεύτερη φορά, ο Μπ. Αναγνωστόπουλος αρνηθεί, τότε η δίκη θα συνεχιστεί και η απόφαση θα βγει χωρίς συνηγόρους.

Σημειώνεται ότι το Εφετείο αρνήθηκε την παραίτηση του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου με το σκεπτικό ότι δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή σε αυτό το στάδιο της δίκης. Αντίθετα θα ήταν δεκτή κατά την έναρξη της διαδικασίας.  

Στο μεταξύ ο κ. Παπαϊωανίδης, ρωτήθηκε για τα εκατοντάδες ερωτικά γράμματα που λαμβάνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στη φυλακή από θαυμάστριές του. Όπως είπε ο ίδιος είναι κάτι που δεν μπορεί να απαγορευτεί και να σταματήσει. Επίσης ανέφερε ότι στις Πανελλαδικές εξετάσεις αν και εμφανίστηκε, δεν συμμετείχε 

Πηγή: skai.gr