Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Μπιμπίλα είσαι φίδι»

Ο Σπύρος Μπιμπιλας δέχεται βροχή ερωτήσεων από τον συνήγορο υπεράσπισης του γνωστού ηθοποιού ενω διεκόπη για λίγο η διαδικασία καθώς προκλήθηκε ένταση. 

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Με έντονους διαλόγους συνεχίζεται η κατάθεση του προέδρου του ΣΕΗ Σπύρου Μπιμπίλα για δεύτερη ημέρα στο μεικτό ορκωτό δικαστήριο στην δίκη του Πέτρου Φιλιππιδη.

Ο Σπύρος Μπιμπιλας δέχεται βροχή ερωτήσεων από τον συνήγορο υπεράσπισης του γνωστού ηθοποιού Μιχάλη Δημητρακόπουλο ενω πριν από λίγο διεκόπη για λίγο η διαδικασία καθώς προκλήθηκε ένταση. 

Ο Σπύρος Μπιμπιλας κατέθεσε ότι όσον αφορά την πρώτη καταγγέλουσα και τον βιασμό που κατηγορεί τον Φιλιππιδη, εχει ενημερωθεί από το υπόμνημα της στο ΣΕΗ. Είπε ακόμη ότι υπάρχουν και άλλες καταγγελίες εναντίον του Φιλιππίδη, οι οποίες όμως δεν έχουν σχέση με σεξουαλικά αδικήματα.
Σε ερώτηση του κ. Δημητρακοπουλου γιατί εφόσον η καταγγέλουσα είχε δεχτεί σεξουαλικη πράξη εις βάρος της πήγε ξανά στον γνωστό ηθοποιό απάντησε: «Πολλές ηθοποιοί έχουν υποστεί άσχημα πράγματα και παρόλα αυτά πηγαίνουν σε δουλειές. Δυστυχώς το θέατρο είναι πολύ δύσκολο».

Η ένταση μέσα στην αίθουσα ξεκίνησε όταν ο κ. Δημητρακόπουλος είπε στον προεδρο του ΣΕΗ πως η κ. Νίνου τον διαψεύδει όσον αφορά την αναφορά του πως ο Φιλιππίδης διατηρούσε σχέσεις με φίλη του γιου του.

«Την διαψεύδω και εγώ την κ. Νίνου» απάντησε στον συνήγορο υπεράσπισης .

Τον λόγο ζήτησε στο σημείο αυτό ο γιος του κατηγορουμένου με την πρόεδρο να μην του τον δίνει. Μάλιστα από το ακροατήριο κάποιος φώναξε στον Σπύρο Μπιμπίλα «είσαι φίδι, δεν είσαι φίλος είσαι φίδι»

Πηγή: skai.gr