Δίκη για βιτριόλι: Απολογείται η δράστιδα- Τι ζήτησε ο συνήγορος της

Δίκη για βιτριόλι: Απολογείται η δράστιδα- Τι ζήτησε ο συνήγορος της

Της Ιωάννας Μάνδρου

Αίτημα για μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σωματική βλάβη υπέβαλε πριν την απολογία της Εφης Κακαράτζουλα στη δίκη για το βιτριόλι ο συνήγορος της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Το αίτημα υποβλήθηκε γραπτώς ενώ αναμένεται η απολογία της κατηγορούμενης ενώ ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης απέρριψε τα αιτήματα να καταθέσουν ως μάρτυρες δύο φίλοι της κατηγορούμενης γιατί υπήρχαν στοιχεία ότι μπορεί να της πρόσφεραν βοήθεια για την αναζήτηση του θεικού οξέως και την παρακολούθηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η απολογία της κατηγορούμενης αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον,καθώς έως σήμερα 17 μήνες μετά το έγκλημά της δεν έχει δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που διατυπώνονται γιατί έκανε μια τόσο αποτρόπαιη πράξη.

Η ίδια ωστόσο ανέφερε νωρίτερα : «Τη συγγνώμη μου τη ζήτησα στην Ιωαννα μέσα από την απολογία μου. Εγώ σήμερα επαναλαμβάνω τη συγγνώμη μου στην Ιωαννα, ειλικρινή μέσα από την ψυχή μου, και από την οικογένεια της, αλλά και από την οικογένεια μου γιατί τους έφερα μεγάλη ντροπή με την πράξη μου».

Πηγή: skai.gr