«θεωρούμε δεδομένο ότι ο Φιλιππίδης έχει διαπράξει βιασμό» δήλωσε ο δικηγόρος των καταγγελουσών

Μάκης Συνοδινός

Δηλώσεις έκανε ο δικηγόρος κ. Αλέξανδρος Μίτζιας - συνήγορος της πρώτης και της τρίτης καταγγέλλουσας στην δίκη Φιλιππίδη - μετά το πέρας της σημερινής διαδικασίας και την πρόταση της εισαγγελέως για αθώωση του κατηγορούμενου λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό της πρώτης καταγγέλλουσας και ενοχή για απόπειρα βιασμού των δύο άλλων. 

Σχετικά με την εισαγγελική πρόταση για ενοχή του Πέτου Φιλιππίδη στην απόπειρα βιασμού της τρίτης καταγγέλλουσας, ο κύριος Μίτζιας δήλωσε: 

«Η πρόταση για την τρίτη καταγγέλλουσα είναι μια άρτια νομικά πρόταση, με ξεκάθαρη άποψη για το ποιόν και την προσωπικότητα του κατηγορουμένου». 

Όσον αφορά στην πρώτη πρόταση, «σκοπεύουμε στο στάδιο τον αγορεύσεων να διασκεδάσουμε τις όποιες αμφιβολίες έχει η κυρία εισαγγελεύς, γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι ο κατηγορούμενος έχει διαπράξει και την πρώτη πράξη (βιασμό)». 

Σχετικά με τις δηλώσεις Φιλιππίδη κατα την συμπληρωματική του απολογία,  ότι ο ίδιος έχει εταιρία μάνατζερ καλλιτεχνών με τον αδερφό της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, η  οποία εκπροσωπεί . τις κ.κ. Δροσάκη, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου και τις καταγγελίες ότι πίσω από τις κατηγορίες υπάρχει οικονομικό κίνητρο, ο κύριος Μίτζιας απάντησε ότι θα υπάρξει ποινική  διαδικασία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη , θα καταθέσει μήνυση συκοφαντικής δυσφήμισης. 
 

Πηγή: skai.gr