Δίκη Φιλιππίδη: Δεν ήξεραν τη διεύθυνση της Ζέτας Μακρυπούλια για να την καλέσουν να καταθέσει

Η διαδικασία συνεχίζεται σήμερα με την κατάθεση στενής συνεργάτιδας του ηθοποιού, η οποία τον χαρακτήρισε απαιτητικό και τελειομανή ενώ δήλωσε άγνοια για τις κατηγορίες

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Στο Μεικτό ορκωτό δικαστήριο συνεχίζεται η δικη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Η διαδικασία συνεχίζεται με την κατάθεση στενής συνεργάτιδας του ηθοποιού.

Ωστόσο κρίσιμη για την διαδικασία, αναμένεται να είναι η 6η Οκτωβρίου όπου θα καταθέσουν 3 ηθοποιοί μετά από πρόταση της εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις ηθοποιούς Θάλεια Ματίκα, Αλίνα Κωτσοβούλου και Ζέτα Μακρυπούλια.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες κώλυμα παρουσιάζεται όσον αφορά την Ζετα Μακρυπούλια καθώς από το δικαστήριο δεν έχουν τα στοιχεία διεύθυνσης της ώστε να της στείλουν την κλήτευση .

Αναμένεται να βρεθούν ωστόσο μέσω του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών.

«Απαιτητικός και τελειομανής ο Πέτρος Φιλιππίδης», δήλωσε η στενή του συνεργάτιδα

Απαιτητικό και τελειομανή χαρακτήρισε η επι σειρά ετών συνεργάτιδα του τον γνωστό ηθοποιό ενώ για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει δήλωσε άγνοια.

Σύμφωνα με την μάρτυρα η αγάπη που είχε ο φιλιππιδης για το θέατρο τον έκανε πολλές φορές οξύθυμο ενώ περιέγραψε και κάποιες αντιπαραθέσεις που είχαν μεταξύ τους στη διάρκεια των χρόνων κυρίως για την επικοινωνία της κάθε παράστασης.

«Στα πέντε λεπτά του έφευγε ο θυμός και με έπαιρνε τηλέφωνο. Με ρώταγε αν ήθελα να πάμε να φάμε με την Ελπίδα» κατέθεσε η μάρτυρας.

Όσο για την συμπεριφορά του απέναντι στους συνεργάτες και στις γυναίκες η μάρτυρας ειπα χαρακτηριστικά «ήταν άψογη, τους φρόντιζε όλους»

Πηγή: skai.gr