Διευθυντής ορθοπεδικής Λάρισας στον ΣΚΑΪ για τραγωδία στα Τέμπη: Οι τραυματίες ήταν παιδιά σε σοκ 22-23 χρονών 

Σχεδόν όλοι οι τραυματίες βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση εκτός από δύο ασθενείς που εξακολουθεί να κινδυνεύει η ζωή τους, τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Κώστας Μπαργιώτας, Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής, του νοσοκομείου Λάρισας.

Σχεδόν όλοι οι τραυματίες βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση εκτός από δύο ασθενείς που βρίσκονται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και εξακολουθεί να κινδυνεύει η ζωή τους, ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής, του νοσοκομείου της Λάρισας, Κώστας Μπαργιώτας για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο ίδιος εξήγησε πως δεν υπήρχαν πολυτραυματίες αλλά είχαν άτομα με κυρίως κατάγματα οστών και κακώσεις από την βίαιη σύγκρουση.

Οι τραυματίες ήταν παιδιά σε σοκ 22-23 χρονών 

Ο κ. Μπαργιώτας σημείωσε πως στο νοσοκομείο είχαν 50 ασθενείς με μέση ηλικία κάτων των 25 ετών και ότι οι περισσότερα τραυματίες ήταν παιδιά σε σοκ 22-23 χρονών.

«Ήταν ένα τρένο γεματο φοιτητές.Είχαμε να κάνουμε με μεγάλο αριθμό τραυματισμέων παιδιών 22-24 χρονών που ήταν σε σόκ που γύριζαν στο πανεπιστημίο τους και βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση», δήλωσε ο ίδιος. 

Παράλληλα, ο κ. Μπαργιώτας πρόσθεσε πως μετα τις 03.00 το πρωί σταμάτησαν να έρχονται τραυματίες και έρχονταν μόνο σάκοι με πτώματα και διαμελισμένα μέλη από τα δύο βαγόνια μπροστά που έχουν γίνει πολτός
«Από τα υπόλοιπα οι περισσότεροι βγήκαν σώοι», ανέφερε ο ίδιος.  Υπογράμμισε πως κυριαρχούσε η έκπληξη ο πόνος και το σοκ.

Ο κ. Μπαργιώτα εξήγησε πως κάποιοι τραυματίστηκαν από πτώση καθώς έσπασαν τα παράθυρα και πήδηξαν έξωΠηδουσαν μόνοι τους από τα παράθυρα.

Η εικόνα θύμιζε την εικόνα του ατυχήματος στα Τέμπη με τα παιδιά

Ο ίδιος ανέφερε πως η εικόνα που αντίκρυσε θύμιζε την εικόνα του ατυχήματος στα Τέμπη με τα παιδιά και πως βρίσκεται σε εξέλιξη η ταυτοποίηση με το DNA.

Πηγή: skai.gr