Κλείσιμο

Διεθνές μίτινγκ Cheerleading στον Αυλώνα Ωρωπού

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου θα γίνουν οι επίσημοι αγώνες όπου θα αγωνιστούν οι κορυφαίες αθλήτριες και οι κορυφαίοι αθλητές

Ο Δήμος Ωρωπού θα φιλοξενήσει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 17:00 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 11:30 μία σπουδαία διεθνή διοργάνωση των νέων Ολυμπιακών αθλημάτων του CHEERLEADING και του BREAKING.

Το διεθνές μίτινγκ θα διεξαχθεί στο Γυμναστήριο Αυλώνα. 

μαζορετες

Η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading, το αθλητικό σωματείο ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ και η Δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή του Δήμου Ωρωπού προσκαλούν όλα τα παιδιά κορίτσια και αγόρια να γνωρίσουν από κοντά τα νέα Ολυμπιακά Αθλήματα.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 17:00 θα γίνει παρουσίαση των αθλημάτων και στην συνέχεια όλοι οι μαθητές θα μάθουν χορογραφίες (cheer pom, cheer hip-hop, cheer jazz, breaking) τις οποίες και θα παρουσιάσουν.

Την Κυριακή στις 11:30 θα γίνουν οι επίσημοι αγώνες όπου θα αγωνιστούν οι κορυφαίες αθλήτριες και οι κορυφαίοι αθλητές σε όλα τα αγωνίσματα.

Το άθλημα του cheerleading έλαβε την σημαντικότερη αναγνώριση από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, την πλήρη Ολυμπιακή αναγνώριση κατά την 138η συνεδρίαση της Ολυμπιακής Επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε 20-21 Ιουλίου 2021 στο Τόκιο.

CHEERLEADING – ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ
1. Team Cheerleading All Girls (Ομαδικό Τσιρλίντινγκ - μόνο κορίτσια)
2. Team Cheerleading Coed (Ομαδικό Τσιρλίντινγκ - μικτό)
3. Team Cheer Freestyle Pom (Ομαδικό Τσιρ Ελεύθερο Πομ - μικτό)
4. Team Cheer Hip Hop (Ομαδικό Τσιρ Χιπ Χοπ - μικτό)
5. Team Cheer Jazz (Ομαδικό Τσιρ Τζαζ - μικτό)
6. Double Cheer Freestyle Pom (Ζευγάρι Τσιρ Ελέυθερο Πομ - μικτό)
7. Double Cheer Hip Hop (Ζευγάρι Τσιρ Χιπ Χοπ - μικτό)

Πηγή: skai.gr