Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος της Λάρισας και στην Πιερία

Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω εκτροπής στο Κλειδί Ημαθίας - Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Κοζάνης - Λάρισας

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης προχώρησε η Αστυνομία λόγω αυξημένου όγκου νερού σε σημεία του οδοστρώματος.

ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ

Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., στο ρεύμα κυκλοφορίας από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και συγκεκριμένα από το ύψος των διοδίων Μαλγάρων, μέχρι τα όρια με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας, ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, λόγω αυξημένου όγκου υδάτων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η απαγόρευση ξεκίνησε και θα ισχύει μέχρι την εξομάλυνση των κυκλοφοριακών συνθηκών. Εξαιρούνται τα οχήματα με τελικό προορισμό την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Για τα οχήματα με προορισμό την Αθήνα, πραγματοποιούνται εκτροπές κυκλοφορίας από τον κόμβο Κλειδίου Ημαθίας και η κίνηση γίνεται μέσω της Εγνατίας Οδού.

Από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιρούνται τα οχήματα έκτακτης ανάγκης (ΕΚΑΒ, Π.Υ., κ.λπ.) και τα οχήματα οδικής βοήθειας.

ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συγκεκριμένα διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων επί του Αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα:

-από την χ/θ 261+280 (όρια νομού Μαγνησίας - νομού Φθιώτιδας) έως την χ/θ 321+580 (όρια νομού Μαγνησίας - νομού Λάρισας), εξαιρουμένων αυτών με προορισμό έως και την πόλη της Λάρισας &

-από την χ/θ 348+106 (A/K Νίκαιας) έως την χ/θ 400+265 (όρια Δ.Α. Λάρισας με Δ.Α. Πιερίας).

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, λόγω αυξημένου όγκου υδάτων, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία, από το 400 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας), έως το 471 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, μέχρι την εξομάλυνση των κυκλοφοριακών συνθηκών.

Εξαιρούνται τα οχήματα που έχουν τελικό προορισμό την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, καθώς και τα οχήματα οδικής βοήθειας και οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

Πηγή: skai.gr