Θρίλερ με την εξαφάνιση δύο 14χρονων κοριτσιών σε Νίκαια και Ιωάννινα - Δεύτερο 24ωρο αγωνίας

Συναγερμός στις αρχές για την εξαφάνιση των δύο κοριτσιών 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται oι προσπάθειες ανεύρεσης δύο 14χρονων κοριτσιών σε Νίκαια και Ιωάννινα. Στις αρχές επικρατεί συναγερμός για την εξαφάνιση των δυο κοριτσιών. 

Όσον αφορά την υπόθεση της Νίκαιας, σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», την Παρασκευή στις 9:30 το βράδυ, η Μαρκέλλα φαίνεται πώς έπεσε θύμα αρπαγής από ενήλικα άνδρα που μπήκε στο σπίτι του το άρπαξε με τη βία και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Την επόμενη μέρα οι γονείς της ειδοποίησαν την αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο δημοσιοποίησε φωτογραφία του κοριτσιού.

Όσον αφορά το περιστατικό των Ιωαννίνων, πρόκειται για ένα missing alert, επίσης το βράδυ της Παρασκευής, καθώς η 14χρονη Στέλλα Θ., η οποία φιλοξενούνταν σε κρατική δομή για ανήλικα παιδιά εξαφανίστηκε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Και για αυτή την περίπτωση υπάρχει ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Πηγή: skai.gr