ΔΕΘ: Έκλεισε ο δρόμος μπροστά από το Βελλίδειο και στήθηκε αστυνομικός φραγμός- Δείτε εικόνες

Να σημειωθεί ότι μετ’ εμποδίων διεξάγόταν η κυκλοφορία των αυτοκινήτων καθώς τα οχήματα που έρχονταν από ανατολικά δεν μπορούσαν να περάσουν προς την πλατεία ΧΑΝΘ από την οδό Αρχαιολογικού Μουσείου που είναι κλειστή λόγω της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ.

Σε ισχύ έχουν τεθεί τα έκτακτα μέτρα της τροχαίας ενόψει της ομιλίας του πρωθυπουργού στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης για τα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Η Λεωφόρος στρατού είναι κλειστή μπροστά από το Βελλίδειο, ενώ από την πλευρά του δρόμου προς την πλατεία ΧΑΝΘ, έχει στηθεί ο αστυνομικός φραγμός με κλούβες των ΜΑΤ, ενώ έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα από τα οποία μπορούσαν να περάσουν προς το συνεδριακό κέντρο μόνο όσοι διαθέτουν πρόσκληση για την ομιλία του πρωθυπουργού που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 8 το βράδυ.

ΔΕΘ

Να σημειωθεί ότι μετ’ εμποδίων διεξαγόταν η κυκλοφορία των αυτοκινήτων καθώς τα οχήματα που έρχονταν από ανατολικά δεν μπορούσαν να περάσουν προς την πλατεία ΧΑΝΘ από την οδό Αρχαιολογικού Μουσείου που είναι κλειστή λόγω της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ.

Από ανατολικά προς δυτικά τα αυτοκίνητα μπορούν να κινηθούν μόνο μέσω των οδών Εγνατίας ή Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.

GRTIMES

ΠΗΓΗ: GRTIMES 

Πηγή: skai.gr