bwin Team Future: Τριπλή επιτυχία στο «Athens International Sailing Week»

Όρτσα τα πανιά και τριπλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας για τους αθλητές της bwin, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Βύρωνα Κοκκαλάνη και Αλέξανδρο Καλπογιαννάκη.

Με την bwin στο πλευρό τους, οι τρεις αθλητές βρέθηκαν στο βάθρο των νικητών. Ένα Χρυσό, ένα Αργυρό κι ένα Χάλκινο Μετάλλιο, ήταν ο απολογισμός στο «Athens International Sailing Week» για τους ιστιοπλόους του κορυφαίου στοιχηματικού brand. 

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου για δεύτερη διαδοχική χρονιά τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία του Laser (llca 7). Μάλιστα, η εντυπωσιακή του κούρσα τον έθεσε πρώτο μέλος της εθνικής ομάδας στην Ολυμπιακή κατηγορία, για τους αγώνες του επόμενου έτους, ένας εκ’ των οποίων είναι και η πρώτη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του 2024.

«Ο πρωταθλητισμός είναι ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση, σωματικά και ψυχολογικά», τονίζει ο ίδιος και με την bwin στο πλευρό του χαράζει ρότα για τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι.

Στα iQFOiL ανδρών τα 6 σκάφη αγωνίστηκαν σε 10 ιστιοδρομίες. Σε αυτή την κατηγορία, ο  Βύρων Κοκκαλάνης πήρε το Αργυρό Μετάλλιο, ενώ πίσω του τερμάτισε ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης. Έτσι οι δύο θέσεις του βάθρου κατακτήθηκαν από τους αθλητές της bwin!

Μέσω του προγράμματος της Team Future: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών, ο Βύρων Κοκκαλάνης, ως μέντορας των μικρότερων αθλητών του προγράμματος διεκδικεί τη θέση σε μία ακόμη Ολυμπιακή ομάδα, παρά το γεγονός πως δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που άφησε το Windsurfing για το iQFOiL, αλλάζοντας στην ουσία κατηγορία αγωνίσματος. Σημαντική επιτυχία και για τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Νέων του 2018, Αλέξανδρο Καλπογιαννάκη, ο οποίος δε σταματά να εξελίσσεται και να συνεχίζει τη σκληρή προσπάθεια για την κορυφή. Άλλωστε, μεγάλος του στόχος παραμένει ένα Ολυμπιακό Μετάλλιο. 

Την τελευταία τετραετία σύμμαχος και των τριών αθλητών στη διεκδίκηση του ονείρου βρίσκεται η bwin, υποστηρίζοντάς τους ενεργά σε κάθε βήμα, σε κάθε κούρσα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Πηγή: skai.gr