Blue Horizon: Στο Ηράκλειο το πλοίο – Σε σοκ οι επιβάτες από τον θάνατο του 36χρονου- Δείτε βίντεο και μαρτυρίες

Με δαπάνη του δήμου Αγίου Νικολάου η κηδεία του άτυχου Αντώνη στην Κρήτη 

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι έφτασε στο λιμάνι του Ηρακλείου το πλοίο Blue Horizon, το οποίο ξεκίνησε χθες τη νύχτα με καθυστέρηση από τον Πειραία, μετά την φριχτή δολοφονία του 36χρονου Αντώνη από μέλη του πληρώματος που τον πέταξαν από τον καταπέλτη στη θάλασσα.

Δείτε βιντεο του cretalive.gr με μαρτυρίες επιβατών για την τραγωδία:

Διαβάστε σχετικάΔολοφονία Αντώνη: Από πνιγμό ο θάνατος του 36χρονου στον Πειραιά- Τι έδειξε η νεκροψία

blue horizon

Στο λιμάνι υπήρχαν άνδρες του λιμενικού σώματος που περίμεναν να δέσει με ασφάλεια το πλοίο ενώ οι σοκαρισμένοι επιβάτες βρίσκονταν στα καταστρώματα αμίλητοι, περιμένοντας τη στιγμή που θα δέσει το πλοίο ώστε να αποβιβαστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

blue horizon

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες στο cretapost,  καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σχεδόν κανείς δεν κοιμήθηκε ενώ κυρίαρχο θέμα των συζητήσεων στα πηγαδάκια ήταν ο τρόπος με τον οποίο πέθανε ο 36χρονος.

blue horizon

Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού εξηγούσαν στους υπόλοιπους επιβάτες τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του άτυχου άνδρα.

blue horizon

Κατά την αποβίβασή τους οι επιβάτες σχολίαζαν ακόμα συγκλονισμένοι πως «τον έσπρωξαν στη θάλασσα και πέθανε» ενώ δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί δεν τον άφησαν να μπουν στο καράβι.

blue horizon

Με δαπάνη του δήμου Αγίου Νικολάου η κηδεία του άτυχου Αντώνη

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι από τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη.

Λίγες ώρες μετά τον φριχτό θάνατο ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός δηλώνει πως η δημοτική αρχή θα στηρίξει την οικογένεια του 36χρονου με όλες τις δυνάμεις του ενώ παράλληλα αναλαμβάνει όλα τα έξοδα της κηδείας του.

Σε δήλωσή του ο κ. Ζερβός κάνει γνωστό ότι η συνδρομή που μέχρι σήμερα υπήρχε στα μέλη της οικογένειας του 36χρονου από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τις κοινωνικές υπηρεσίες, θα ενισχυθεί έτι περισσότερο στο εξής.

Πηγή: cretapost.gr