«Τα λεφτά, τα λεφτά, τα (τρισ)εκατομμύρια»… ή «show me the money» όπως είχε πει ο κινηματογραφικός Τζέρι Μαγκουάιρ... Μαζεύονται τα τρισεκατομμύρια(!) σε πρόστιμα που μοιράζουν οι αποκαλούμενοι «Αυτόχθονες» σε περιφερειάρχες για «παράνομες και αντισυνταγματικές» ενέργειες που υπάρχουν μόνο στο μυαλό τους… 

Τώρα η Επιτροπή Αυτοχθόνων Ελλήνων απαιτεί… δύο τρισεκατομμύρια ευρώ  γιατί όπως ισχυρίζεται  η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει παραβεί την εντολή εκπροσώπησης εκ μέρους των πολιτών, για λογαριασμό των οποίων παρεμβαίνουν δίκην επιτροπής και ζητούν αποζημίωση για αθέτηση συμβατικής υποχρέωσης.

Στο εξώδικο που συνέταξαν δίνουν δε και μια εναλλακτική. Σε περίπτωση που η Περιφέρεια δεν μπορεί να δώσει ολόκληρο το ποσό με τη μία, προτείνουν 500.000 ευρώ την ημέρα, μέχρι να γίνει η εξόφληση!

Υπενθυμίζεται ότι οι αυτοαποκαλούμενοι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» είχαν κόψει πριν από δύο μέρες πρόστιμο και στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, αλλά αυτό το ποσό ήταν ψιλά, καθώς δεν ξεπερνούσε τα 2 δισεκ. ευρώ. 

Πληροφορίες από: tempo24.news 

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις