Καλλιακμάνης σε ΣΚΑΪ για αυτοκτονία 14χρονου: Τι ερευνά το εγκληματολογικό στο κινητό του τηλέφωνο

Φως στην υπόθεση της αυτοκτονίας του 14χρονου στα Σεπόλια για τα αίτια που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του αναμένεται να ρίξει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, «έχουν κατασχεθεί τα τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικές συσκευές του παιδιού, ελέγχονται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και θα δούμε τι κρύβεται από πίσω. Θα φανεί αν το έκανε, λόγω του παιχνιδιού στο Tik Tok ή είχε δεχθεί bullying». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ελεγχθεί αν ο μαθητής κατέγραφε με την κάμερα του κινητού τηλεφώνου την αυτοκτονία του και αν το έκανε σε live μετάδοση. Από αυτό θα κριθεί αν ο θάνατός του σχετίζεται με επικίνδυνα παιχνίδια του διαδικτύου, όπως το Blackout Challenge. 

Πάντως, συμμαθητές του 14χρονου ανέφεραν στον ΣΚΑΪ ότι υπάρχουν περιστατικά bullying στου σχολείου, ενώ δήλωσαν ο άτυχος Μάκης λίγες ώρες πριν την αυτοκτονία του δέχτηκε επίθεση από συμμαθητές του, οι οποίοι όπως καταγγέλλεται του πετούσαν νεράντζια, τον έβριζαν και τον απειλούσαν.  

Ωστόσο, από την πλευρά του, ο διευθυντής σημείωσε ότι δεν είχε υποπέσει κάτι στην αντίληψή του διαψεύδοντας επί της ουσίας τους μαθητές του σχολείου των Σεπολίων.
 

Πηγή: skai.gr