Άτομο έβγαλε καραμπίνα στο πάρκινγκ Καλλεντζιώτη στην Πάτρα - Αποκλείστηκε όλη η περιοχή

Υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας προς το Νότιο Πάρκο, ενώ ακόμα κανείς δεν γνωρίζει τα κίνητρα του ατόμου που έβγαλε καραμπίνα.

Συναγερμός έχει σημάνει από το απόγευμα της Δευτέρας στην Πάτρα, καθώς ένας άνδρας στο πάρκινγκ της Καλλεντζιώτη απειλεί άτομα με καραμπίνα.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και απομάκρυνε τον κόσμο από το σημείο, ενώ απέκλεισε την περιοχή για λόγους ασφαλείας.

Υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας προς το Νότιο Πάρκο, ενώ ακόμα κανείς δεν γνωρίζει τα κίνητρα του ατόμου που έβγαλε καραμπίνα.

Ο άνδρας, σύμφωνα με το best.gr έχει καθίσει στο δρόμο, κρατάει καραμπίνα και απειλεί να πυροβολήσει σε περίπτωση που τον πλησιάσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 45χρονο άνδρα ο οποίος έχει ψυχολογικά προβλήματα ενώ αναφορές κάνουν λόγο και για φιάλη υγραερίου την οποία έχει μαζί του,.

Οι αστυνομικοί βρίσκονται καλυμμένοι πίσω από το περιπολικό ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει πως τον πλησίασε η κόρη του για να τον κατευνάσει, αλλά εκείνος απείλησε ότι θα βάλει την καραμπίνα στο λαιμό του και θα αυτοπυρποληθεί. Οι αστυνομικοί αυτή τη στιγμή αναζητούν τη σύζυγό του. 

Νωρίτερα, υπήρξε σήμα στο κέντρο της άμεσης δράσης για κλοπή αυτοκινήτου από το κολυμβητήριο του ΝΟΠ, χωρίς να είναι σίγουρο αν τα δύο αυτά συμβάντα συνδέεονται μεταξύ τους.

Έχει αποκλειστεί ολόκληρη περιοχή στην παραλιακή της Πάτρας.

ΠΗΓΗl: DETE.GR- BEST.GR, SKAIGR

ΠΑΤΡΑ

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: DETE.GR 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Πάτρα