Αλέξης Τσίπρας, Μαργαρίτης Σχοινάς, Κώστας Μπακογιάννης στο Athens Pride 2023 - Δείτε φωτογραφίες

Στο Athens Pride 2023 παραβρέθηκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και άλλων κομμάτων - Ο τίτλος του φετινού Athens Pride είναι «Μια φορά και έναν καιρό…».

Μια πολύχρωμη γιορτή για την ισότητα και τη διαφορετικότητα στήθηκε το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο του φετινού Athens Pride.

Ο τίτλος του Athens Pride 2023 είναι «Μια φορά και έναν καιρό…». Η μεγάλη παρέλαση ξεκίνησε από την πλατεία Κοτζιά και έφθασε στη Βουλή, με συνθήματα όπως «Διαφέρω άρα Υπάρχω» και «You Are Not Alone».

Μετά την παρέλαση ακολουθεί συναυλία με πλήθος καλλιτεχνών την οποία είναι προγραμματισμένο να την παρουσιάσει ο δημοφιλής ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης. Στη συναυλία θα δώσουν το «παρών», μεταξύ άλλων, οι Μπέσσυ Αργυράκη, Σπύρος Γραμμένος και Χρύσα Κατσαρίνη.

Έντονη ήταν και η πολιτική παρουσία στο φετινό Athens Pride με εκπροσώπους των κομμάτων να δίνουν το παρών. Στην πλατεία Κοτζιά βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Νίκος Φίλης και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, στελέχη της ΝΔ όπως ο Αλέξης Πατέλης και ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης, καθώς και στελέχη άλλων κομμάτων. 

Athens Pride

Athens Pride

Pride

Pride

Pride

Pride

Σχοινάς

Πατέλης

Pride

Pride

Pride

Τσακαλώτος

Πηγή: skai.gr