Αστυνομική επιχείρηση στα πόστα διακίνησης ναρκωτικών στη Μενάνδρου

Επιχείρηση της αστυνομίας στην οδό Μενάνδρου, πίσω από το παλιό Δημαρχείο, είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα, στον απόηχο της χθεσινής φονικής συμπλοκής μεταξύ αλλοδαπών, για τα πόστα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών.  

Περισσότερες από είκοσι προσαγωγές έχουν γίνει έως τώρα στην μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη υπήρξε ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας μετά την άγρια συμπλοκή μεταξύ περίπου τριάντα αλλοδαπών, που σημειώθηκε το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου, στην περιοχή της Ομόνοιας. Τα θύματα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του ενός και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του άλλου.

Η άγρια αυτή συμπλοκή, στην οποία έπεσαν πυροβολισμοί και χρησιμοποιήθηκαν, επίσης, μαχαίρια, όπως εκτίμησε η αστυνομία πρόκειται για ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την έυρεση του δράστη της δολοφονίας, από τη χθεσινή συμπλοκή. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες και αναζητούνται, ενώ πραγματοποιούνται δεκάδες έλεγχοι αυτή την ώρα.

 

Πηγή: skai.gr