Κλείσιμο

Ασθενής με κορωνοϊό περιγράφει στον ΣΚΑΪ την μάχη στην Εντατική

Πάλεψε με τον κορωνοϊο και βγήκε νικητής. Ο 73χρονος Γιώργος Χαντολιάς, ο άνθρωπος που πριν λίγες ημέρες η κάμερα του ΣΚΑΪ κατέγραψε την έξοδο του από την εντατική στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για τις πιο κρίσιμες στιγμές της ζωής του.

«Πουλάκι πετούμενο… Προσπαθώ, προσπαθούσα και προσπαθώ ακόμα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το Α μέχρι το Ω, άψογοι όλοι και θα το πω χίλιες φορές. Απλώς η στενοχώρια μου είναι η εξής, από που και πως κόλλησα. Δεν πήγα πουθενά οι δυο μας ήμασταν μέσα στο σπίτι. Έκανα έναν πυρετό ένα μεσημέρι από εκεί και πέρα ξεκίνησε ο Γολγοθάς. Ποτέ, ποτέ, ποτέ να μην χρειαστεί να μπει κανένας εδώ μέσα», είπε στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Χαντολιάς. 

Μαζί με τον 73χρονο νόσησε και η σύντροφος του, η οποία κατάφερε να πάρει εξιτήριο. «Δεν υπάρχουν δυνάμεις αυτή τη στιγμή πρέπει να δυναμώσεις. Δεν είχα πρόβλημα, ούτε να οδηγήσω ούτε τίποτα. Τώρα στο κρεβάτι συνέχεια δεν έχεις δυνάμεις να λέμε την αλήθεια ούτε τα πόδια μπορούν να κρατήσουν το κορμί», ανέφερε ο Γιώργος Χαντολιάς.

Ο Σπύρος Μάμαλης νόσησε απο κορωνοϊο μετά από από επαγγελματικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη. Μέχρι να διαγνωστεί ότι πάσχει από τον ιό είχε μεταδώσει τον ιό στον 76χρονο πατέρα του. 

Ο ίδιος με τη βοήθεια των γιατρών μετά από 3 εβδομάδες νοσηλείας νίκησε τον κορωνοϊό. Σήμερα πήρε εξιτήριο και ο πατέρας του. «Η επιστροφή του πατέρα μου στο σπίτι είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι για εμάς η Ανάσταση έτσι ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να γιορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου», είπε στον ΣΚΑΪ ο Σπύρος Μάμαλης. 
 

Πηγή: skai.gr