Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το θάνατο Μαυρίκου στην Αττική Οδό

Ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα για το τι προκάλεσε τη χθεσινή έκρηξη πολυτελούς αυτοκινήτου στην Αττική Οδό, εντός του οποίου – σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία – απανθρακώθηκε ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος.

Σήμερα Παρασκευή αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα από τον έλεγχο του ελέγχου γενετικού υλικού, για την ταυτοποίηση του θύματος.

Εχθές το απόγευμα ωστόσο, η σύζυγος του εκδότη αναγνώρισε κάποια κοσμήματα που βρέθηκαν πάνω στο θύμα, καθώς το πτώμα δεν είναι αναγνωρίσιμο.

Επιπλέον, όπως ανέφερε εχθές στον ΣΚΑΪ ο συνήγορος της οικογένειας Μαυρίκου, Αλέξης Κούγιας, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία τηλεφωνική επικοινωνία του εκδότη με τους δικούς του.

Ο κ. Κούγιας είπε ακόμα ότι έχει διασταυρώσει πως ο Μαυρίκος είχε πάει λίγο νωρίτερα σε συγκεκριμένο ραντεβού στο Μαρούσι, κοντά στο σημείο του περιστατικού.

Το αυτοκίνητο ανεφλέγη εν κινήσει στην Αττική Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, μεταξύ των εξόδων Ηρακλείου και Εθνικής Οδού.

Όπως έδειξαν τα στοιχεία από τις κάμερες τις Αττικής Οδού, το αυτοκίνητο άρχισε να επιβραδύνει και «έξυσε» το διαχωριστικό διάζωμα. Δευτερόλεπτα μετά τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ο οδηγός πιθανόν δεν κατάφερε να βγει καθώς το όχημα είχε κολλήσει στο διάζωμα και δεν άνοιγε η πόρτα.

Ο Τάκης Μαυρίκος είχε συλληφθεί για υπόθεση εκβίασης σε βάρος ΔΕΚΟ και είχε ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Πηγή: skai.gr