Τόσκας: Στον κύκλο της Χρυσής Αυγής αναζητούνται οι δράστες

Στον Κύκλο της Χρυσής Αυγής διεξάγεται η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών που χτύπησαν χθες το απόγευμα τον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο, αφού οι ενδείξεις εκεί οδηγούν τις Αρχές, είπε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Ανέφερε ότι η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές αλλά όχι και σε συλλήψεις, ενώ είπε ότι η αστυνομία διαθέτει ξεκάθαρες εικόνες από τη στιγμή του ξυλοδαρμού που θα βοηθήσουν στην σύλληψη των υπαίτιων.

Ο κ. Τόσκας δεν θέλησε να πει περισσότερα αφού όπως χαρακτηριστικά τόνισε η έρευνα είναι σε εξέλιξη και η θέση του δεν το επιτρέπει.

Σε χθεσινές του δηλώσεις ο κ. Τόσκας είχε πει ότι έχει ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση του ενός δράστη και γίνονται ενέργειες για να συλληφθεί.

Για τους άλλους τρεις που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο ο κ. Τόσκας ανέφερε πως βρίσκονται στη διαδικασία της ταυτοποίησης ενώ υπογράμμισε πως υπάρχει έρευνα και για περισσότερα άτομα.

Αναφερόμενος στην στάση της αστυνομίας, κ. Τόσκας είπε στο σταθμό μας ότι η αστυνομία έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να προστατεύσει τον βουλευτή.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, δυο από τους δράστες είναι γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής και είχαν συμμετάσχει και στα επεισόδια έξω από το Εφετείο τον Ιούλιο του 2014, όπου είχαν χτυπηθεί δυο φωτορεπόρτερ.
Πηγή: skai.gr