Γιωτόπουλος: Κατασκευασμένα στοιχεία για εμένα, προνομιακή μεταχείριση στον Ξηρό

Αιχμές για προνομιακή μεταχείριση του Χριστόδουλου Ξηρού στις φυλακές, με άνωθεν εντολή, τη στιγμή που ο ίδιος είναι 12 χρόνια φυλακισμένος με κατασκευασμένα, όπως υποστηρίζει, στοιχεία αφήνει με επιστολή του στην Ελευθεροτυπία ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος.

Ο Γιωτόπουλος υπαινίσσεται -εν ολίγοις- ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός είναι πληροφοριοδότης της ΕΥΠ, της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και άλλων υπηρεσιών.

Ειδικότερα, σε χθεσινή επιστολή του, με τίτλο «Αποτυπώματα και Υποκρισία» ο καταδικασθείς για συμμετοχή στη "17Ν" διερωτάται: «αφού ο Χριστόδουλος είναι τόσο επικίνδυνος τρομοκράτης, γιατί όταν το 2011 έβαλε φωτιά στο κελί του, αντί να τον τιμωρήσουν όπως θα όφειλαν, τον επιβράβευσαν ικανοποιώντας και τα τρία αιτήματά του, μεταφέροντάς τον στις πτέρυγες; Γιατί του έδωσαν το ελεύθερο να πηγαίνει καθημερινά όπου θέλει, στο αρχιφυλακείο, στους Πυρήνες, στους σημαντικότερους ποινικούς; Ποιος έδωσε τη διαταγή; Οχι βέβαια η διευθύντρια ούτε κάποιος αρχιφύλακας. Δεν έχουν τέτοια εξουσία και ούτε θα αναλάμβαναν τέτοια ευθύνη».

«Μας έχουν φλομώσει στα ψέματα με τα οποία γελάνε οι πάντες στη φυλακή» αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Ο Γιωτόπουλος υποστηρίζει επίσης στην επιστολή του ότι «η διαταγή ήλθε από πάνω. Aπό την αντιτρομοκρατική, την ΕΥΠ, και άρα από την κυβέρνηση που την εποπτεύει».
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ