«Όλοι Μαζί η Ελλάδα Μπορεί»: Εκατοντάδες οικογένειες απηύθηναν έκκληση βοήθειας

ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε τη λίστα με τις οικογένειες που έχουν απευθύνει έκκληση βοήθειας μέσω του ΣΚΑΪ.

Από το 2010, στο πλαίσιο της εκστρατείας του ΣΚΑΪ «Όλοι Μαζί. Η Ελλάδα Μπορεί», πριν τη συνεργασία μας με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τις μεγάλες αλυσίδες super market σε όλη τη χώρα, εκατοντάδες οικογένειες είχαν απευθυνθεί - και εξακολουθούν να απευθύνονται - στον ΣΚΑΪ, ζητώντας τα απολύτως απαραίτητα, τρόφιμα και ρούχα.

Οικογένειες πολύτεκνες, μονογονεϊκές, άνεργοι και άνθρωποι μεγαλύτεροι σε ηλικία, που βρίσκονταν ή βρέθηκαν σε δυσχερή οικονομική κατάσταση απηύθηναν έκκληση βοήθειας για είδη πρώτης ανάγκης που κάποιοι από 'μας ενδεχομένως θα μπορούσαμε να προσφέρουμε από το περίσσευμά μας.

Το γεγονός ότι συμπολίτες μας εμπιστεύονται ένα μέσο ενημέρωσης, τον ΣΚΑΪ, για να μοιραστούν την καθημερινότητά τους, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τις σκέψεις τους, μας προκαλεί ένα αίσθημα ευθύνης.

Αυτό που κάνουμε εδώ και δύο χρόνια είναι να φέρουμε σε επαφή εκείνους που έχουν ανάγκη με εκείνους που μπορούν και θα ήθελαν να προσφέρουν.

Στον κατάλογο με τις οικογένειες που έχουν απευθυνθεί στον ΣΚΑΪ (χωρίς βέβαια να δημοσιοποιείται το ονοματεπώνυμό τους), μπορεί κανείς να διαπιστώσει τη βοήθεια που έχουν ήδη λάβει.

Οι ανάγκες ωστόσο εξακολουθούν να υπάρχουν και σε αρκετές περιπτώσεις αυξάνονται...
Πηγή: skai.gr