Σε φραστικό καυγά εξελίχθηκε η συνάντηση ΠΟΕ-ΟΤΑ με Χ. Καστανίδη

Σε άγριο φραστικό καυγά, εξελίχθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Χάρη Καστανίδη και τον υφυπουργό Πάρη Κουκουλόπουλο.

Οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας εργαζομένων στους δήμους, επισκέφθηκαν τον κ. Καστανίδη, κατόπιν παρέμβασης του προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Κ. Ασκούνη.

Ωστόσο, μόλις μπήκαν στο υπουργείο, ο υπουργός Εσωτερικών, τους απηύθυνε ερώτημα σε έντονο ύφος, για τον λόγο της επίσκεψης τους.

Όταν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, του απάντησαν ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Ασκούνης, τους ενημέρωσε ότι είχε κανονίσει συνάντηση μαζί του, τότε επενέβη ο υφυπουργός Π. Κουκουλόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με τον πρόεδρο εργαζομένων, χαρακτήρισε την ΠΟΕ-ΟΤΑ «μαφία και Καμόρα». Εκεί τα πνεύματα άναψαν και η συνάντηση ολοκληρώθηκε χωρίς καν να αρχίσει.

Ο κ. Μπαλασόπουλος πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ σε δηλώσεις του ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι θα σκληρύνουν τη στάση τους, ενισχύοντας τα μπλόκα όχι μόνο στο ΧΥΤΑ αλλά και στα αμαξοστάσια και όπως τόνισε χαρακτηριστικά «θα πάρουμε τις αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε».
Πηγή: skai.gr