Αρπαγή Μαρκέλλας: Σε κατάσταση σοκ – Θα την εξετάσει ιατροδικαστής

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, έχει μεταφερθεί η δεκάχρονη Μαρκέλλα που εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το σχολείο της στην Τούμπα, και εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στην οδό Σοφούλη στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Το κορίτσι, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ θα εξεταστεί από ιατροδικαστή ενώ στο πλευρό της βρίσκονται παιδοψυχολόγοι. Η 10χρονη, παρότι εξουθενωμένη, είναι καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα πρώτα λόγια που είπε το κορίτσι στους ανθρώπους που την εντόπισαν, δεν μπορούν να βοηθήσουν πολύ τις αστυνομικές έρευνες. Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, περιμένουν να περάσουν λίγες ημέρες προκειμένου να της μιλήσουν ξανά και να της ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των ανθρώπων που την εντόπισαν η γυναίκα που φέρεται να την άρπαξε έξω από το σχολείο της στην Τούμπα της είχε φορέσει ακόμη και χειροπέδες.

Αδελφός Μαρκέλλας: Όλοι είναι ύποπτοι ακόμη κι εγώ

«Δέχεται ψυχολογικές βοήθειες, κάνει καταθέσεις. Ελπίζω να είναι καλά, να μη χρειαστεί ψυχολόγους και όλο αυτό να τελειώσει», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο αδερφός της 10χρονης Μαρκέλλας, η οποία βρέθηκε σήμερα το πρωί στην Καλαμαριά, μετά την εξαφάνισή της το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον αδελφό του κοριτσιού, η Μαρκέλλα φέρεται να έχει επιφανειακά σημάδια στο χέρι, τα οποία όπως είπε χαρακτηριστικά «προήλθαν λογικά από κάποιο δέσιμο», ενώ ο ίδιος τόνισε πως τόσο η μητέρα τους όσο και ο πατριός τους βρίσκονται στο τμήμα. «Δεν με αφήνουν να μιλήσω ούτε με αυτούς ούτε με την αδερφή μου» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 10χρονη «άρχισε να μιλάει και να λέει κάποια πράγματα». Για τους δράστες, ο αδελφός της είπε πως δεν γνωρίζει κάτι και πως μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε, είτε κάποιος από τον κύκλο τους είτε κάποιος που δεν παρατήρησαν. «Όλοι είναι ύποπτοι, ακόμη κι εγώ αυτήν τη στιγμή. Ελπίζω να φοβήθηκαν και να άφησαν την αδελφή μου. Να μην τολμήσουν να το ξανακάνουν σε κανένα παιδί, γιατί δεν θέλω να το ξαναπεράσει κανένας αυτό», ανέφερε.

Μεταξύ άλλων, ο αδελφός του κοριτσιού ευχαρίστησε όλον τον κόσμο «που βοήθησε πάρα πολύ, με μηνύματα, κοινοποιήσεις και βίντεο. Έχουν βοηθήσει και τις Αρχές πολύ. Αν χρειαστεί να βγει κάτι στη δημοσιότητα θα το πω. Δεν θέλω να υπάρξει κανένας ξανά στον δρόμο που μπορεί να αρπάξει ένα παιδάκι», κατέληξε.

Πηγή: skai.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ,