Κλείσιμο

Αρπαγή Μαρκέλλας: Προσήχθη μια γυναίκα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.

Οι αρχές προσήγαγαν μια γυναίκα η οποιά κρατείται στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίσθηκε στην παραλία Κατερίνης.

Στην ασφάλεια μετέβησαν μετά την προσαγωγή της γυναίκας, η μητέρα και ο πατριός της δεκάχρονης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έμειναν για πολύ ώρα στο κτίριο. 

Τη γυναίκα που την άρπαξε φέρεται να αναγνώρισε η 10χρονη Μαρκέλλα ενώ η παρουσία της επιβεβαιώθηκε από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στη διάθεση των αρχών. Περιγράφεται από καταθέσεις μαρτύρων ως κοκκινομάλλα, φέρεται να ανήκει στο ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας και πιθανότατα κατά το παρελθόν να διέμενε στην ίδια γειτονιά με την οικογένεια της μικρής μαθήτριας.

Το κορίτσι, εξαφανίστηκε την προηγούμενη Πέμπτη από την Κάτω Τούμπα βρέθηκε 44 ώρες μετά, κοντά σε βενζινάδικο στην Καλαμαριά. Πηγές των διωκτικών Αρχών αναφέρουν ότι η γυναίκα που άρπαξε τη μικρή, τη συνόδευσε με ταξί στην Καλαμαριά όπου την άφησε.

Με την κατάθεση της γυναίκας, οι αρχές επιδιώκουν να πάρουν απαντήσεις σε κρίσιμα αναπάντητα ερωτήματα, όπως το κίνητρο για την απαγωγή του παιδιού αλλά και για τις ψυχοτρόπες ουσίες που βρέθηκαν στον οργανισμό του, από τις πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις.

Πηγή: skai.gr