Απόπειρα αρπαγής 16χρονης: Στον εισαγγελέα ο δράστης, κατηγορίες για απειλή και βία

Απόπειρα αρπαγής 16χρονης: Στον εισαγγελέα ο  δράστης, κατηγορίες για απειλή και βία

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο  55χρονος που συνελήφθη για την απόπειρα αρπαγής 16χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, ο 56χρονος αρνήθηκε  τις κατηγορίες που  αντιμετωπίζει για απόπειρα παράνομης βίας και απειλής, λέγοντας ότι πρόκειται για παρεξήγηση . Σχηματίστηκε εναντίον του δίωξη, τόσο για αυτό το περιστατικό όσο και για άλλες δυο περιπτώσεις που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ενάντια δυο εικοσάχρονων.


Το χρονικό του περιστατικού με την 16χρονη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νεαρή κοπέλα το πρωί  της Δευτέρας 31/05 πήρε λάθος λεωφορείο στο δρόμο της για το σχολείο και αναγκάστηκε να κατέβει σε άλλη στάση. Εκεί συνάντησε τον 55χρονο από τον οποίο ζήτησε οδηγίες. Εκείνος της ζήτησε με επιμονή να μπει στο όχημα του και αφού η κοπέλα αρνήθηκε, ο άντρας την ακολούθησε έως ότου εκείνη μπήκε σε μια καφετέρια για να καλέσει τον πατέρα της.

Ο πατέρας της 16χρονης υπέβαλε μήνυση εις βάρος του 55χρονου και στην συνέχεια οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη μέσω οπτικού υλικού.

Πηγή: skai.gr