Απίστευτο περιστατικό στην Ελασσόνα: Μωρό μπουσουλούσε μόνο του στο δρόμο μεσάνυχτα

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην Ελασσόνα. Μωρό ενάμιση έτους βρέθηκε στο δρόμο να μπουσουλάει μόνο του μέσα στη νύχτα την ώρα που από το σημείο διέρχονταν αυτοκίνητα, ευτυχώς όχι πολλά λόγω της προχωρημένης ώρας.

Μια κοπέλα περνούσε με το αυτοκίνητό της και δεν πίστευε στα μάτια της, όταν είδε το μωρό μέσα στη μέση του κεντρικού δρόμου. Αμέσως σταμάτησε και έτρεξε να πάρει το μωρό στην αγκαλιά της, ενώ ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν δεν το έβρισκε εκείνη ή αν δεν σταματούσε εγκαίρως, διότι την ακολουθούσε μια νταλίκα.

Η νεαρή οδηγός ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία, ενώ ταυτόχρονα ζητούσε βοήθεια. Οι αστυνομικοί φτάνοντας στο σημείο παρέλαβαν το μωρό προσπαθώντας ταυτόχρονα να ηρεμήσουν την κοπέλα η οποία βρισκόταν σε πανικό.

Την παράξενη υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί οι γονείς του παιδιού.

Μιλώντας στο elassonanews.gr, η κοπέλα είπε ότι ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ. Όπως τόνισε, νιώθει ευτυχής που μπόρεσε να σώσει το μωρό. «Δεν βγαίνει από την σκέψη μου το ότι θα μπορούσε να είχε γίνει το κακό», εξομολογείται.

«Το πήρα στην αγκαλιά μου, πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και άρχισα να φωνάζω. Με άκουσε ένας γείτονας που ήξερε την μητέρα και την φώναξε. Ήρθε και εκείνη και η αστυνομία. Είμαι ακόμα συγκλονισμένη», συμπλήρωσε.

Σήμερα η ίδια επισκέφθηκε το κοριτσάκι στο σπίτι με την οικογένειά του και η μητέρα του την ευχαριστούσε συνέχεια. Επίσης, έδωσε κατάθεση σήμερα το πρωί στην αστυνομία.

Πηγή: Elassona.gr