Κόρινθος: Απήγαγε την πρώην σύζυγό του, τη βίασε και αποπειράθηκε να την κάψει ζωντανή – Συνελήφθη ο δράστης

Ο 33χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο σε έναν ερημικό δρόμο, όπου την υποχρέωσε να γδυθεί με απειλές για τη ζωή της και κόντεψε να την κάψει ζωντανή, βάζοντας φωτιά στα μαλλιά της με τον αναπτήρα του.

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 28χρονη γυναίκα από τον εν διαστάσει σύζυγο της στην Κόρινθο καθώς έπεσε θύμα βιασμού αφού πρώτα την κακοποίησε.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στις 28 Σεπτεμβρίου ο 33χρονος αλβανικής υπηκοότητας άντρας, αφού ανάγκασε την νεαρή γυναίκα να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του την μετέφερε στην περιοχή Αλυκή όπου εκεί ξεκίνησε ο γολγοθάς για την 28χρονη. Αφού την χτύπησε σε όλο της το σώμα δεν σταμάτησε εκεί. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε το θύμα στην αστυνομία μετά τα χτυπήματα, άναψε τον αναπτήρα του και την έκαψε σε σημεία του σώματος της αλλά και στα μαλλιά της.


Η 28χρονη σοκαρισμένη και ανήμπορη να αντιδράσει κατέληξε στο σπιτι του 33χρονου όπου την βίασε και κατόπιν την πέταξε έξω από το σπιτι .
Με όση δύναμη είχε το θύμα πήγε στο τοπικό ΑΤ όπου κατήγγειλε τον δράστη. Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση και ο 33χρονος συνελήφθη .

Πηγή: skai.gr