Κλείσιμο

Απίστευτη δήλωση αντιπρύτανη ΑΠΘ: Κατασκευασμένος ο κορωνοϊός - Κρύβουν το εμβόλιο

Θεωρία συνωμοσίας ότι ο νέος κορωνοϊός είναι κατασκευασμένος, και μάλιστα υπάρχει εμβόλιο πριν την εξάπλωσή του και η ανακοίνωσή του θα εξαρτηθεί από τους λόγους σκοπιμότητας (!) αναπαρήγαγε ο αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Γιαννακουδάκης.

Ο αντιπρύτανης… πιστεύει πως έχει ανακαλυφθεί ήδη εμβόλιο, από πριν την εξάπλωσή του, και απλά δεν το ανακοινώνουν για λόγους σκοπιμότητας.

Μιλώντας στο TV100 ο αντιπρύτανης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «μπορώ να υποθέσω ότι ο ιός αυτός είναι κατασκευασμένος, το πιθανολογώ...  Και μπορώ να υποθέσω το εμβόλιο είναι ήδη από πριν γνωστό. Υπάρχει δηλαδή αυτή τη στιγμή το εμβόλιο. Πότε θα ανακοινωθεί η ανακάλυψή του ή πότε θα διατεθεί εξαρτάται από τους λόγους της σκοπιμότητας».

«Οι σκέψεις θα επιβεβαιωθούν εκ των υστερών του χρόνου, Οκτώβριο, αρχές του χειμώνα, θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, ένας ακόμα υποχρεωτικός εμβολιασμός. Αυτό που μού κάνει εντύπωση σε αυτό τον ιό δεν είναι η επικινδυνότητά του, αλλά είναι η ικανότητά του να διαδίδεται, είναι πολύ μεγαλύτερη. Όλα τα μέτρα μικρό αποτέλεσμα μπορεί να έχουν», συμπλήρωσε ο κ. Γιαννακουδάκης.