Ανοιχτά σήμερα, Κυριακή, τα εμπορικά καταστήματα- Το ωράριο λειτουργίας

Ανοιχτά σήμερα, Κυριακή, τα εμπορικά καταστήματα- Το ωράριο λειτουργίας

Ανοιχτά θα είναι σήμερα, Κυριακή, προαιρετικά, τα καταστήματα του λιανεμπορίου, λόγω των ενδιάμεσων εκπτώσεων, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 15 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το προτεινόμενο ωράριο των εμπορικών συλλόγων τα καταστήματα έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν από τις 11:00 έως τις 18:00, ενώ σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ο ΣΕΛΠΕ (στον οποίο υπάγονται οι αλυσίδες καταστημάτων και τα πολυκαταστήματα) αναφέρει ότι «στις περιοχές που πραγματοποιούνται ενδιάμεσες εκπτώσεις (1 έως 15 Νοεμβρίου), τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά στις 7 Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή από 11πμ έως 8μμ».

Για τρεις Κυριακές μέχρι το τέλος του έτους θα είναι ανοικτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ και συγκεκριμένα:

  • Στις 7 Νοεμβρίου
  • Στις 12 Δεκεμβρίου
  • Στις 19 Δεκεμβρίου

Black Friday
Σε ό,τι αφορά στη Black Friday, συνήθως ορίζεται την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, αλλά πάντα ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών (25/11). Έτσι, φέτος η Black Friday θα «πέσει» την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021.

Τρεις ημέρες μετά την Black Friday, είναι η σειρά της Cyber Monday, με εκπτώσεις στις αγορές που γίνονται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Υπενθυμίζεται ότι σε ισχύ βρίσκονται από χθες τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους, οι οποίοι για την είσοδό τους στα καταστήματα θα πρέπει να επιδείξουν αρνητικό rapid test ή PCR, ενώ οι ανήλικοι μπορούν να εισέλθουν και με αρνητικό self test. 

Τέλος, όσοι δε θέλουν να κάνουν τεστ μπορούν να επιλέξουν για τις αγορές τους το click away.

Πηγή: skai.gr