Κλείσιμο

Αννα Μαρία Βέλλη: Η εξομολόγηση για την κακοποίηση από τον σύντροφό της που συγκίνησε

Η ηθοποιός είπε ότι ήταν μια «κακοποιητική σχέση με σωματική και ψυχολογική βία» και ότι «τα σημάδια και οι κόκκινες σημαίες ήταν όλες εκεί εξ αρχής» αλλά δεν τα είχε δει, παρά όταν ήταν αργά

Την κακοποίηση που έζησε από πρώην σύντροφό της περιέγραψε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο TEDx η Άννα Μαρία Βέλλη και συγκίνησε το ακροατήριο.

Η ηθοποιός είπε ότι ήταν μια «κακοποιητική σχέση που εκτός από τη σωματική βία είχε πολλά περιστατικά ψυχολογικής βίας» και ότι «τα σημάδια και οι κόκκινες σημαίες ήταν όλες εκεί εξ αρχής» αλλά δεν τα είχε δει, παρά όταν ήταν αργά.

«Στην αρχή της σχέσης μας άρχισε να ψάχνει το κινητό μου και να βλέπει μηνύματα από παλιά μου σχέση και όταν του απάντησα “το παρελθόν μου δεν σε αφορά” εκεί έφαγα το πρώτο μου χαστούκι».

Μετά από αυτό το συμβάν υπήρχε μια περίοδος ηρεμίας, όμως η κτητικότατα ήταν εκεί.

«Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδερφό μου. Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα “πειστήρια” της παράλληλης σχέσης μου. Οταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία» είπε δείχνοντας στο κοινό μία κακοποιημένη εικόνα της.

Είπε επίσης  ότι όσο εκείνος την κατηγορούσε ότι είχε παράλληλα σχέση εκείνος είχε συνάψει αρκετές. «Πολύ συχνά άκουγα ότι είμαι αντιπαθητική, ξινή, περίεργη. Ακόμα και αν ίσχυαν δε νομίζω ότι είναι κάτι που θα θελες να ακούς από το σύντροφό σου» όπως είπε. 

Περιέγραψε δε, και ένα περιστατικό όπου χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήρε τηλέφωνο και ο μόνος που δεν ήρθε. «Ήταν για καφέ με τους φίλους του».

Δείτε όλη την ομιλία της Αννας Μαρίας Βέλλη στο ρεπορταζ του «Πρωινού μας»

Πηγή: skai.gr