Ανδραβίδα: Το προφίλ του βασικού υπόπτου για το τετραπλό φονικό

Πολύ κοντά στον εντοπισμό του δράστη του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, φαίνεται πως βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές.

Ο άνδρας, 60 ετών, τον οποίον αναζητούν οι αρχές φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για τη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος με θύματα δυο μικρά αγοράκια ηλικίας ενός και δύο ετών και των γονιών τους, Aρμάντο και Μαρία Κλότσι.

Πρόκειται για γείτονα της οικογένειας. Ένας άνθρωπος «σκληρός» και «ιδιόρρυθμος», όπως τον χαρακτηρίζουν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίου κάνουν λόγο για έναν άνδρα ο οποίος προκαλούσε συχνά προβλήματα και επιδείκνυε πολλές φορές ακραίες συμπεριφορές.

Τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε συχνά καβγάδες με το άτυχο ζευγάρι, λόγω κάποιων οικονομικών συνδιαλλαγών που είχαν, στις οποίες φαίνεται πως ο Αρμάντο και η Μαρία Κλότσι δεν κατάφερναν να είναι συνεπείς.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Patrisnews, μετά από έρευνα στο σπίτι του υπόπτου, εντοπίστηκαν όπλα, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής διερεύνησης, καθώς να θυμίσουμε πως στον τόπο του εγκλήματος είχε βρεθεί ένας κάλυκας.