Η πρώτη αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου μετά την απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη 

«Δεν χαίρομαι για τις κακές στιγμές αλλων ανθρώπων - θα συνεχίσω όμως γιατί δεν ξεχνώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που έριξαν λάσπη σε όλη τη διάρκεια της δίκης»

Αθώος λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό και ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού κρίθηκε χθες, Τετάρτη, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Το πρώτο σχόλιο μετά την χθεσινή δικαστική απόφαση έκανε σήμερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μία πό τις τρεις καταγγέλουσες στη δίκη κατά του ηθοποιού, μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή της. 

«Εχθες ήταν μια μεγάλη μέρα , βγήκε η απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν νομίζει ο κόσμος ότι υπάρχει χαρά για τις κακές στιγμές άλλων ανθρώπων είναι λάθος, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ο στόχος πάντα – και μιλάω για μένα προσωπικά – ήταν ο παραδειγματισμός και να σταματήσουν οι κακοποιητικές συμπεριφορές συγκεκριμένων ανθρώπων, σε αυτή την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη» είπε. 

Για την απόφαση ομόφωνης αθώωσης λόγω αμφιβολιών στην κατηγορία του βιασμού, η ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε: «Θέλω να ανοίξω την αγκαλιά μου και να βάλω μέσα την πρώτη καταγγέλλουσα γιατί νιώθω ότι αυτό το κορίτσι δεν δικαιώθηκε». 

Στη συνέχεια τόνισε ότι η ίδια «θα συνεχίσει» γιατί «δεν ξεχνά όλους αυτούς τους ανθρώπους που έριξαν λάσπη σε όλη τη διάρκεια της δίκης σε όλες μας, με ατάκες όπως «όταν αθωωθεί ο Φιλιππίδης που θα τρέξουν να κρυφτούν όλες αυτές»

Πηγή: skai.gr