Αλλαγές στη γραμμή 3 του μετρό

Σε μικρές, αλλά αναγκαίες, αλλαγές, ως προς τη φορά επιβίβασης των πολιτών στους σταθμούς του μετρό της γραμμής 3 (Αιγάλεω-Αεροδρόμιο) προβαίνει η Μετρό ΑΕ τις βραδινές ώρες, λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την Αττικό Μετρό κάθε βράδυ, πλην Σαββάτου και από τις 10 το βράδυ μέχρι το πρωί, γίνονται εργασίες συντήρησης με ειδικό συρμό που έχει έλθει από την Ελβετία, οι οποίες θα συνεχιστούν για περίπου 4 μήνες.

Για την εκτέλεση των εργασιών αυτών μετά τις 22:00 θα γίνεται μονοδρόμηση της κυκλοφορίας των επιβατικών συρμών στο τμήμα που εκτελούνται οι εργασίες, γεγονός που σημαίνει ότι η επιβίβαση πιθανόν να μη γίνεται από τη γνωστή αποβάθρα που γνωρίζουν οι επιβάτες, ή να παρατηρούνται ολιγόλεπτες καθυστερήσεις στη διέλευση των συρμών.
Για το λόγο αυτό το προσωπικό των σταθμών θα ενημερώνει και θα κατευθύνει τους επιβάτες κάθε φορά προς τη σωστή αποβάθρα.

Στην ανακοίνωσή της η Αττικό Μετρό ζητά τη κατανόηση και τη συνεργασία του επιβατικού κοινού για την ολοκλήρωση των εργασιών αυτών που θεωρούνται αναγκαίες για τη διατήρηση της ποιότητας των υπηρεσιών του Μετρό.
Πηγή: skai.gr