Βίντεο -ντοκουμέντο από τη στιγμή που πυρπολείται το κατάστημα στον Άλιμο και απομακρύνουν τραυματία

Στο σημείο έσπευσαν 26 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα καθώς και δύο ειδικά κλιμακοφόρα οχήματα

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε σε κατάστημα επίπλων στον Άλιμο και η οποία προκάλεσε ζημιές και σε διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο και η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο εμπρησμού. Κάμερες κατέγραψαν ένα άτομο να βάζει φωτιά στο κατάστημα και να απομακρύνεται με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του.

Η επιχείρηση καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ λόγω των εύφλεκτων υλικών η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε διαμερίσματα πάνω από το ισόγειο καθώς και σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί λόγω της άμεσης εκκένωσης των διαμερισμάτων, ενώ ένα άτομο χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα.

Στο σημείο έσπευσαν 26 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα καθώς και δύο ειδικά κλιμακοφόρα οχήματα, ενώ εξαιτίας της φωτιάς διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λ. Ποσειδώνος από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μάρκου Μπότσαρη στο ρεύμα προς Πειραιά.

Πηγή: ΕΡΤ