Άλιμος- Διευθυντής του σχολείου στον ΣΚΑΪ: Ποτέ δεν αρνήθηκα να ανάψω την θέρμανση

Την απάντηση του διευθυντή του σχολείου Αλίμου παρουσιάζει ο ΣΚΑΙ μετά την απίστευτη καταγγελία που προχώρησε ο δήμαρχος Αλίμου, ο οποίος αποκάλυψε πως ο συγκεκριμένος διευθυντής άφηνε τους μαθητές μέσα στο κρύο για μια εβδομάδα. Τα παιδιά, σύμφωνα με την καταγγελία, έκαναν μάθημα χωρίς θέρμανση καθώς ο διευθυντής του σχολείου δεν ανάβε την θέρμανση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ ο διευθυντής ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν αρνήθηκε να ανάψει την θέρμανση αλλά είχε ζητήσει μια σχετική ενημέρωση για την συντήρηση της θέρμανσης καθώς είχε αλλάξει η εταιρία της συντήρησης του φυσικού αερίου και όπως υποστηρίζει δεν είχε ενημερωθεί ο ίδιος και η σχολική μονάδα αν τελικά είχε γίνει συντήρηση και δεν ήθελε να αναλάβει μια τέτοια ευθύνη. Αυτός είναι και ο λόγος όπως υποστήριζει, για τον οποίο έχουν ανταλλάξει πολλά έγγραφα με τον Δήμο της περιοχής και που ο ίδιος ο δήμαρχος έφτασε αργά χθες το απόγευμα και άναψε την θέρμανση 

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα πήρε διαστάσεις με αποτέλεσμα τόσο ο διευθυντής όσο και ο δήμαρχος να κληθούν για εξηγήσεις από το Υπουργείο Παιδείας. Μια συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα. 

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ οι μαθητές αναφέρουν πως δεν είχαν αντιμετωπίσει κάποιο θέμα με το κρύο τις τελευταίες ημέρες καθώς παρόλο που δεν υπήρχε θέρμανση δεν έκανε τόσο κρύο, πως δεν είχαν θέμα με τον διευθυντή τους και πως από σήμερα λειτουργεί κανονικά η θέρμανση.

Πηγή: skai.gr