Κλείσιμο

Αλιάκμονας: Στην ανακρίτρια σήμερα η 29χρονη μητέρα

Στη μητέρα έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Στην ανακρίτρια Βέροιας οδηγείται σήμερα η 29χρονη μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα.

Στη μητέρα έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η μητέρα του βρέφους ήδη κρατείται, αφού ομολόγησε ότι η ίδια το άφησε στο φράγμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, την παραμονή Πρωτοχρονιάς η 29χρονη έφυγε με το κοριτσάκι από χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου ζούσε με τους γονείς της, και επέστρεψε την επόμενη ημέρα χωρίς το βρέφος.

Όπως γράφει το verianet.gr μετά την αποτρόπαια πράξη της, η 29χρονη φέρεται να διέμεινε εκείνο το βράδυ σε ξενοδοχείο όπου έκανε αλλαγή του χρόνου και την επόμενη ημέρα, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, επέστρεψε στο σπίτι της.

Όταν οι συγγενείς της, ρώτησαν που είναι το παιδί, δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις. Η οικογένεια ανέφερε το γεγονός στην Αστυνομία, και εκεί ξεκίνησε να ξετυλίγεται το «κουβάρι» της ανατριχιαστικής υπόθεσης.

Υστερα από εξονυχιστικές έρευνες των αστυνομικών, εντοπίστηκε το άψυχο κορμάκι του μωρού να επιπλέει στα παγωμένα νερά του ποταμού, τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Η μητέρα του παιδιού, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό είχε πάψει να λαμβάνει τη φαρμακευτική της αγωγή.

Σε βάρος της μητέρας του παιδιού που κρατείται για τις πράξεις της, σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώ

Τελικά, το βράδυ της 1ης Ιανουαρίου 2023 η 30χρονη μητέρα ομολόγησε την πράξη της και υπέδειξε το σημείο στο οποίο έριξε το μωρό.

Πηγή: skai.gr