Άνοιξε η ΠΑΘΕ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα - Άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας από το 400ο χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας), έως το 471 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα

Αίρεται η διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από τη χ/θ 400+265 (όρια Δ.Α. Λάρισας με Δ.Α. Πιερίας) έως την χ/θ 261+280 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Φθιώτιδας) σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τον Ανατολικό Παράδρομο του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ στη χ/θ 289+042 (Κόμβος Αλμυρού) έως τη χ/θ 286+513 (Ημικόμβος ΒΙΠΕ Αλμυρού).

Παράλληλα, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας από το 400 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας), έως το 471 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Επιπροσθέτως, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, αίρεται μερικώς η διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Ε-65, από 31,900 Χ/Θ μέχρι 60,900 Χ/Θ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων διεξάγεται από τον Α/Κ Ανάβρας, μέσω Επαρχιακής Οδού Καρδίτσας – Κέδρου – Ανάβρας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, για την πόλη της Καρδίτσας.

Πηγή: skai.gr