Αιματηρή συμπλοκή στην Ομόνοια: Ταυτοποποιήθηκαν 4 δράστες - Συνελήφθη ένας 20χρονος

Αναζητούνται οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι και συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων εμπλεκομένων.

Εξιχνιάσθηκαν, από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία άνδρα αφγανικής καταγωγής και η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο ατόμων αφγανικής καταγωγής, μετά από συμπλοκή που σημειώθηκε μεταξύ δύο ομοεθνών ομάδων, απογευματινές ώρες της Κυριακής στην περιοχή της Ομόνοιας.

Ταυτοποποιήθηκαν 4 δράστες - Συνελήφθη ένας 20χρονος

Από την προανακριτική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν τέσσερις δράστες (δύο 21χρονοι, 20χρονος και 18χρονος) που συμμετείχαν στην ομάδα που επιτέθηκε με αιχμηρά αντικείμενα στην έτερη ομάδα ομοεθνών τους, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του θύματος και τον τραυματισμό των δύο αλλοδαπών.

Από την συνδυαστική αξιολόγηση πληροφοριακών δεδομένων και αποδεικτικών μέσων, προέκυψε ότι δύο εκ των ανωτέρω (21χρονος και 20χρονος) τραυμάτισαν με μαχαίρι το θύμα που υπέκυψε στα τραύματα του.

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 17-1-2023 από ανωτέρω αστυνομικούς 20χρονος αλλοδαπός, αναζητούνται οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι και συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων εμπλεκομένων.

Γνωστοί στις αρχές οι κατηγορούμενοι

Οι ανωτέρω κατηγορούμενοι έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν για –κατά περίπτωση- παράβαση του νόμου περί όπλων, περί αλλοδαπών, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, κλοπή κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και αρπαγή ανηλίκων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: skai.gr