Τραγικός θάνατος για 78χρονο στην Αιδηψό: Έπεσε και καρφώθηκε στα κάγκελα της αυλής του

Η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά σοβαρή και παρά την προσπάθεια γιατρών και νοσηλευτών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο τέλος δεν τα κατάφερε.

Δεν τα κατάφερε ο 78χρονος άνδρας, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης (30/11), είχε την ατυχία να παραπατήσει στην αυλή του σπιτιού του στα Λουτρά Αιδηψού και να «καρφωθεί» με το κεφάλι σε αιχμηρό κάγκελο της αυλόπορτας που ήταν μισάνοιχτη!

Ο άτυχος άνδρας είχε απεγκλωβιστεί μετά από μεγάλη προσπάθεια της Πυροσβεστικής, ενώ πολύ μεγάλη ήταν και η προσπάθεια γιατρών και διασωστών του ΕΚΑΒ από το ΚΥ Ισταιαίας για να τον κρατήσουν στη ζωή και τελικά να τον παραδώσουν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας κι από κει στη ΜΕΘ.

Η κατάστασή του όμως ήταν εξαιρετικά σοβαρή και παρά την προσπάθεια γιατρών και νοσηλευτών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο τέλος δεν τα κατάφερε.

Ο συγκεκριμένος βαρύτατος τραυματισμός συμπολίτη μας, είχε αναδείξει τόσο το πρόβλημα διακομιδής ασθενών από τη Βόρεια Εύβοια όσο και το γεγονός αναπλήρωσης γιατρών και πληρωμάτων ασθενοφόρων, που μοιάζει από δύσκολη έως αδύνατη.

ΠΗΓΗ: LAMIAREPORT