Αγωνία για την κυρία Ρηνιώ στη Κίναρο: Δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και 3 μέρες

Αγωνία για τη μοναδική κάτοικο της Κινάρου. Η κυρία Ρηνιώ δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής, εδώ και 3 ημέρες. Από χθες βρίσκονται σε εξέλιξη επιχειρήσεις για τον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα ελικόπτερο του ΠΝ πέταξε χθες στην Κίναρο χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σήμερα ετοιμάζεται νέα έρευνες και με επίγειες δυνάμεις που θα αποβιβαστούν στο νησί και να ψάξουν.

Το περασμένο Σάββατο (28/12)  ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής. επεισκέφθηκε την Κίναρο και αντάλλαξε ευχές , ενόψει της Πρωτοχρονιάς, με τη μοναδική κάτοικο του νησιού.

Ο γιος της 74χρονης, μιλώντας στο Star είπε πως τελευταία φορά μίλησε με τη μητέρα του το βράδυ της Δευτέρας.

«Κατά τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας, της τηλεφώνησα και μίλησα μαζί της. Ήταν όλα καλά. Κάποια στιγμή κόπηκε η γραμμή λόγω τεχνικού προβλήματος, ξανακάλεσε και της μίλησα. Την επόμενη μέρα όμως δεν μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί της, ούτε στο σταθερό, ούτε στο κινητό τηλέφωνο, με την ειδοποίηση να μου λέει ότι υπάρχουν τεχνικοί λόγοι που δεν είναι εφικτή η επικοινωνία», είπε.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι στο νησί επικρατούν πολύ κακές καιρικές συνθήκες με ισχυρούς ανέμους και βροχές και πιθανόν σε αυτό να οφείλεται η βλάβη στο τηλεφωνικό δίκτυο.

«Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι της έχει συμβεί κάτι κακό. Δε θέλω να βάζω με το μυαλό μου ότι έχει πάθει κάτι», ανέφερε ο γιος της αγνοούμενης.

Πηγή: skai.gr