Αδέρφια «μπούκαραν» σε διαμερίσματα με την πρόφαση ότι τους έπεσαν τα ρούχα από το μπαλκόνι – Προσοχή μην την… «πατήσετε»!

Συνολικά αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 4.800 ευρώ περίπου, ενώ πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές ύψους 146 ευρώ με κάρτες που είχαν αφαιρέσει

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης - Συκεών, περιπτώσεις κλοπών από οικίες, τις οποίες διέπραξαν δύο νεαρά αδέλφια, ένας άντρας 18 ετών και μία γυναίκα 20 ετών, Ρομά.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από τα τέλη Ιανουαρίου 2022 έως τις αρχές Ιουνίου 2022, οι δράστες, ενεργώντας είτε με διαφορετική σύνθεση είτε κατά μόνας, προέβησαν στη διάπραξη επτά περιπτώσεων κλοπών από οικίες στην περιοχή της Νεάπολης.

Χαρακτηριστικές είναι τρεις περιπτώσεις κατά τις οποίες, με το πρόσχημα ότι έπεσε είδος ένδυσής τους σε μπαλκόνι, έπειθαν τους ιδιοκτήτες να εισέλθουν σε αυτό και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και τραπεζικές κάρτες.

Συνολικά αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 4.800 ευρώ περίπου (είτε από το εσωτερικό των οικιών είτε από αναλήψεις μετρητών από τραπεζικές κάρτες που είχαν αφαιρέσει), ενώ πραγματοποίησαν και ανέπαφες συναλλαγές ύψους 146 ευρώ με κάρτες που είχαν αφαιρέσει.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Πηγή: skai.gr