Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν η Elevate Greece με την Microsoft

Τι δήλωσε σχετικά ο υφυπουργός Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν το Elevate Greece με την Microsoft, που στοχεύει στην εκπαίδευση, καθοδήγηση, υποστήριξη, αλλά και δικτύωση των ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικός δικτύωσης ο υφυπουργός Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας:

«Συνεργασία Elevate Greece με την Microsoft! Υπογράψαμε σήμερα Μνημόνιο Συνεργασίας με μια από τις κορυφαίες εταιρείες από το παγκόσμιο δίκτυο της καινοτομίας και της τεχνολογίας, που στοχεύει στην εκπαίδευση, καθοδήγηση, υποστήριξη, αλλά και δικτύωση των ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων.

Η Microsoft, με το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει και την τεχνογνωσία της σε θέματα καινοτομίας και τεχνολογίας προσφέρει σημαντικά κίνητρα, παροχές, εργαλεία, εκπαιδευτικά προγράμματα και υπηρεσίες που θα αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα και κυρίως την εξωστρέφεια των ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων.

Η Ελλάδα εξελίσσεται σε περιφερειακό κόμβο στο χώρο της τεχνολογίας και της καινοτομίας. Η οικονομία μας έχει γυρίσει σελίδα, έχει ανακτήσει την εμπιστοσύνη των διεθνών αγορών και αξιοποιώντας το σπουδαίο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουμε προσελκύουμε το ενδιαφέρον και συμπράττουμε συνέργειες με παγκόσμιους επιχειρηματικούς κολοσσούς».

\

Πηγή: skai.gr