ΚΑΙΡΟΣ

Κουτσολιούτσος: Βρισκόμαστε στο επίκεντρο πρωτοφανούς επίθεσης

Απαντήσεις σε σειρά ερωτημάτων επιχείρησε να δώσει την Παρασκευή η διοίκηση του ομίλου Folli Follie, αλλά και ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.

Σε μακροσκελή ανακοίνωση προς το Χρηματιστήριο, η εταιρεία αναφέρει ότι συνεργάστηκε από την πρώτη στιγμή με τις αρμόδιες εποπτικές αρχές, και διαβεβαιώνει ότι η λειτουργία των εταιρειών της και η εμπορική και παραγωγική δραστηριότητά της συνεχίζονται κανονικά. 

Από πλευράς του, ο κ. Κουτσολιούτσος στην προσωπική του δήλωση κάνει λόγο για μία πρωτοφανή επίθεση που έπληξε τον όμιλο, τη φήμη και την εικόνα της εταιρείας, καθώς και τον ίδιο προσωπικά και την οικογένειά του. 

«Αυτή τη στιγμή και παρά τον θόρυβο, δεν υπάρχει ούτε μία μέρα καθυστέρηση στις υποχρεώσεις της εταιρείας τις οποίες εκπληρώνουμε προς όλους. Ακόμα και στην κορύφωση της κρίσης, το 2013, ο όμιλός μας εξόφλησε δάνεια πάνω από 700 εκατ. ευρώ στις ελληνικές τράπεζες.  Η εταιρεία διαθέτει περιουσιακά στοιχεία τα οποία είναι επαρκή για την συνέχιση της ομαλής της λειτουργίας» επισημαίνει. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Folli Follie 





Η δήλωση Κουτσολιούτσου 

Πηγή: skai.gr